Pachete Recuperare Medicala

Petreci foarte mult timp la birou, în fața unui calculator? Te confrunți cu dureri de spate?

Programele noastre de fizioterapie și kinetoterapie îți pot fi de ajutor atunci când vine vorba de menținerea unei posturi armonioase. Prin exerciții, proceduri fizioterapeutice și masaj, se poate corecta atât postura pe scaun, cât și cea din timpul mersului. Specialiștii noștri în recuperare medicală te vor ajuta să-ți reiei sau să menții o viață activă și independentă atât acasă, cât și la serviciu.

Pachet #1

Consult inițial
Unde scurte
Laserterapie
Curenți interferențiali

Pachet #2

Consult inițial
Unde scurte
Laserterapie
Curenți TENS
Curenți interferențiali

Pachet #3

Consult inițial
Masaj
Unde scurte
Laserterapie
Curenți interferențiali

Pachet #4

Consult inițial
Kinetoterapie
Terapie TECAR
Laserterapie
Curenți interferențiali

Pachet #5

Consult inițial
Kinetoterapie
Unde scurte
Laserterapie
Curenți interferențiali

GRATUIT – La alegere 2 ședințe de masaj sau 2 ședințe de drenaj limfatic.

Echipa de recuperare medicala DELV

Prin activitatea pe care o desfasuram, dorim sa redam pacientului, in cel mai scurt timp, capacitatea fizica si psihica fundamentala reintegrarii sale profesionale si sociale in viata cotidiana.

Echipa medicala DELV include 12 specialisti, cu o inalta pregatire profesionala, preocupați in permanenta de imbunatatirea calitatii vietii pacientilor: 2 medici pregatiti sa va indrume in efectuarea celor mai eficiente programe de recuperare; 6 terapeuti cu o experienta practica indelungata, ce ofera consiliere medicala si suport in tratarea diverselor afectiuni si 4 asistenti pregatiti sa intervina pentru orice tip de situatie imprevizibila.

Dr. Oana Prihor

Este medic primar specializat în recuperarea medicală. Are experiență în infiltrațiile intraarticulare și in elaborarea planului recuperator adecvat afecțiunilor aparatului locomotor. Se bucură atunci când reușește să înlocuiască durerea cu zâmbete.

Dr. Andreea Matieș

Este medic specialist specializat în recuperarea medicală.

Kinetoterapeut Lia Henea

Fiind o fire deschisă, Lia pune suflet și pasiune în fiecare ședința de kinetoterapie, menţinându-și ca obiectiv interesul, mulțumirea pacientului și obținerea rezultatelor dorite.

Kinetoterapeut Daniel Levitchi

Este absolvent al facultății de “Bioinginerie medicală” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, specializare “Balneofiziokinetoterapie și Recuperare medicală”, actual masterand în “Bioingineria reabilitării” în cadrul aceleași facultăți.

Kinetoterapeut Matei Cascovschi

Este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială. Cu o experiență în domeniul kinetoterapiei și a masajului, obținută în cadrul clubului sportiv CSMS Iași, este un specialist mereu dornic sa învețe ceva nou și să se perfecționeze!

Fizioterapeut Anca Netea

Adoră provocările aduse de cazurile cu care se confruntă, considerându-le trepte importante în evoluția sa ca specialist. Dedicată întru totul muncii sale, consideră că cea mai mare împlinire vine atunci când pacienții își exprimă recunoștința față de eforturile depuse.

Fizioterapeut Oana Caracaș

Având o experiență de peste 6 ani, consideră că munca de echipă, empatia și profesionalismul dau rezultate maxime, în orice faci.

Fizioterapeut Teodora Matei

Cu o experiență de 2 ani, licențiată în „Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală” și masterandă în „Bioingineria reabilitării”, consideră că, munca pe care o desfășoară este o plăcere care implică profesionalism.

Fizioterapeut Daniel Sava

Este asistent specializat în balneofiziokinetoterapie. Este total fascinat de domeniul în care lucrează și se simte împlinit atunci când pacienții evoluează în bine la fiecare ședință. Este o persoană calmă cu o stare de spirit permanent pozitivă.

Fizioterapeut Florin Ciprian Ivan

Inspirat de problemele cu care s-a confruntat personal ca fost sportiv de performanță, s-a specializat în tratarea acestui tip de afecțiuni și a câștigat experiență în cadrul Spitalului Militar. Mulțumirea sa este deplină atunci când surprinde evoluția în bine a pacienților.

Reflexoterapeut Laura Bortas

Are experiență de peste 14 ani în domeniul reflexoterapiei și a masajului. Lucrează cu drag în orice situație. Este pe deplin mulțumită atunci când pacienții simt rezultatele muncii depuse. Îi place să împărtășească cunoștințe din experiența sa.

Programează-te acum!