Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Luni - Vineri: 7-21 | Sâmbăta: 9-12
Str. Pantelimon Halipa, nr. 13b vis - a - vis de Spitalul Clinic de Recuperare Iași
Echipa de recuperarea medicală DELV

Prin activitatea pe care o desfasuram, dorim sa redam pacientului, in cel mai scurt timp, capacitatea fizica si psihica fundamentala reintegrarii sale profesionale si sociale in viata cotidiana.

Echipa medicala DELV include 12 specialisti, cu o inalta pregatire profesionala, preocupați in permanenta de imbunatatirea calitatii vietii pacientilor: 2 medici pregatiti sa va indrume in efectuarea celor mai eficiente programe de recuperare; 6 terapeuti cu o experienta practica indelungata, ce ofera consiliere medicala si suport in tratarea diverselor afectiuni si 4 asistenti pregatiti sa intervina pentru orice tip de situatie imprevizibila.

Chirica Vasilică

Kinetoterapeut

Dr. Chirilă Carmina Smărăndița

Medic primar reumatologie / Medic specialist recuperare medicală

Hultoana Georgiana

Kinetoterapeut

Daniel Levitchi

Kinetoterapeut

Cătălina Magda Ciubotaru

Fizioterapeut

Florin Ciprian Ivan

Fizioterapeut

Daniel Sava

Fizioterapeut

Oana Caracaș

Fizioterapeut

Anca Netea

Fizioterapeut
Cu ce se ocupă recuperarea medicală?

Recuperarea medicala, prin cele doua tipuri principale de tratament (kinetoterapie si fizioterapie), trateaza afectiunile reumatice, neuro-psihice, afectiuni ale aparatului locomotor post-traumatice si are scopul principal de a combate durerea si de a relaxa musculatura.

Totodata ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulare, a circulatiei sangvine si la pastrarea structurii normale a tesuturilor si a metabolismului celular.

Servicii

Specialistii in recuperare medicala de la Centrul DELV Iasi asigura tratamente complete de kinetoterapie si fizioterapie, cu ajutorul aparatelor gama BTL.

Infiltratiile intra / peri articulare reprezinta injectarea unui anestezic local asociat cu corticosteroizi in interiorul articulatiei sau in tesuturile moi adiacente articulatiei, cu ajutorul unei seringi cu ac special. Infiltratiile ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulare si au ca scop eliminarea sau ameliorarea durerilor.

Punctia articulara (artrocenteza) este manevra prin care orice articulatie: mare (sold, genunchi, glezna, umar, cot) sau mica (radiocarpiana, metacarpofalangiene, metatarsofalangiene, interfalangiene mana si picior) este punctionata cu seringa si ac steril (de calibru diferit, in functie de caz). Prin testarea lichidului articular se pot stabili cu certitudine anumite diagnostice.

Medicii de la Centrul Medical DELV sunt pregatiti sa realizeze aceste proceduri in cele mai bune conditii!

Tarife
Procedură
Preț
Consultație inițială medic primar
300 Lei
Consultație de control medic primar
150 Lei
Administrări intramusculare cu antiinflamator
70 Lei
Administrări intramusculare cu Diprophos
100 Lei
Inflitrație peri / intra articulară
100 Lei
Puncție articulară (artrocenteza)
100 Lei
Afecțiuni

Afectiuni care pot fi tratate prin servicii de recuperare medicala:

  • Afectiuni reumatismale – artroze, tendinite, pariculoze, fibrosite, poliartrite reumatismale, spondilite ankilopoetice;
  • Afectiuni postraumatice – recuperari dupa imobilizari in aparat gipsat, operatii, entorse, luxatii;
  • Afectiuni dermatologice – piodermite cronice, unele forme de psoriazis, eczeme, urticarii cronice, dermatite seboreice;
  • Afectiuni respiratorii – bronsite, traheo bronsite cronice, astm bronsic, pneumopatii virale si microbiene, sinuzite;
  • Afectiuni neurologice – pareze usoare, sechele dupa poliomielita;
  • Afectiuni vasculare periferice – maladii varicoase, arterite.
Centrul Medical DELV colaboreaza cu C.N.A.S. si cu O.P.S.N.A.J.. Consultatiile si serviciile de recuperare medicala sunt decontate in limita fondurilor disponibile daca veniti cu bilet de trimitere pentru recuperare medicala.
Programează-te acum!