Masaj terapeutic si de relaxare

banner-masaj

In cadrul Centrului Medical DELV Iasi, oferim pacientilor si clientilor nostri servicii de masaj anticelulitic, masaj terapeutic si masaj de relaxare.   MASAJUL ANTICELULITIC Masajul anticelulitic este un tratament impotriva celulitei si contribuie semnificativ la uniformizarea suprafetei pielii, prin drenarea depunerilor de tesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflaturilor inestetice. Masajul anticelulitic este mai eficient in cazul celulitei comportamentale, aparuta pe fondul alimentatiei gresite si a sedentarismului, iar rezultatele sale sunt mai bune, cu cat tratamentul incepe mai devreme. Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul tesutului adipos si de a indeparta celulita intr-o proportie cat mai mare. Terapeutul actioneaza asupra zonei afectate (picioare, fese, brate sau abdomen) cu mainile, in sesiuni repetate, astfel incat sa reduca treptat aspectul de coaja de portocala.   MASAJUL TERAPEUTIC SI MASAJUL DE RELAXARE Masajul terapeutic si cel de relaxare fac parte din procedurile de recuperare medicala ce actioneza direct asupra organismului, prin tehnici manuale de relaxare a musculaturii. Aceste tehnici, reprezentate prin miscari variate de alunecare ale mainilor pe suprafata corpului si de presiune in profunzime, de strangere si stoarcere a tesuturilor, de lovire ritmica pe partile carnoase si de scuturare a segmentelor, au ca scop inducerea relaxarii si starii de bine. Tehnicile de masaj terapeutic si de relaxare pe care le utilizeaza terapeutii Centrului de Recuperare Medicala DELV, reunesc o serie de manevre efectuate la nivelul tesuturilor moi, prin care se urmareste atenuarea durerilor musculare si articulare, ameliorarea tensiunii si oboselii musculare, precum si imbunatatirea circulatiei sanguine. Pentru obtinerea rezultatelor eficiente, in functie de tipul afectiunii de care sufera pacientul, se  stabilesc produsele, zonele cu probleme si ansamblul de tehnici care se vor aplica pe durata sedintei de 50 de minute. Masajul terapeutic si de relaxare se adreseaza intregului corp si este indicat tuturor persoanelor. Efectele masajului se vor simti imediat prin imbunatatirea circulatiei sanguine, a bunei dispozitii si a calitatii somnului, a oxigenarii sistemului nervos central, prin indepartarea durerii musculare si prin eliminarea senzatiei de stres si oboseala.

In cadrul Centrului Medical DELV Iasi, toate formele de masaj sunt realizate de terapeuti cu experienta, care identifica afectiunile si adapteaza masajul in functie de fiecare pacient si client. Astfel, masajul va fi directionat catre zona cu probleme si problema va fi remediata, pentru o stare de bine generala.

Indicatii si tratament pentru:

 • Dureri si tensiune musculara
 • Stimularea functiilor aparatului cardiovascular si respirator
 • Afectiuni si dureri nevralgice, musculare sau articulare
 • Recuperare post traumatica si post operatorie
 • Reumatisme articulare si abarticulare
 • Circulatie sanguina deficitara
 • Oboseala, surmenaj
 • Dureri ale coloanei vertebrale: cervicala, lombara
 • Afectiuni reumatice
 • Afectiuni ale aparatului locomotor
 • Sedentarism, constipatie, obezitate
 • Retentie hidrica
 • Afectiuni ale aparatului respirator
 • Tulburari ale motilitatii gastrice sau intestinale
 • Celulita
 • Activarea limfei
Tarife

Procedura Pret/ sedinta Pret/ 10 sedinte
Masaj general 95 lei 900 lei – redus de la 950 lei
Masaj anticelulitic 95 lei 900 lei – redus de la 950 lei
Masaj terapeutic regional/segmentar 55 lei 500 lei – redus de la 550 lei
Masaj terapeutic coloana vertebrala 55 lei 500 lei – redus de la 550 lei
Sedinta masaj reflex 55 lei 520 lei 

Program lucru: Luni – Vineri: 7:00 – 21:00

Asistent Florin Ciprian Ivan
Asistent Florin Ciprian Ivan

Inspirat de problemele cu care s-a confruntat personal ca fost sportiv de performanta, s-a specializat în tratarea acestui tip de afectiuni si a castigat experienta in cadrul Spitalului Militar. Multumirea sa este deplina atunci cand surprinde evolutia in bine a pacientilor.

Celulita
Salon Delv
Programează-te acum!