Balneoterapie

banner-galvano

Folosirea curentilor galvanici in combinatie cu apa este o procedura ce poarta denumirea de galvanoterapie. Aceasta procedura, adesea folosita in electroterapie si implicit in fizioterapie, datorita multiplelor beneficii, are un important efect analgezic, datorita excitabilitatii nervoase si reabsorbtiei metabolitilor din procesele inflamatorii.

Specialistii de la Centrul de Recuperare Medicala DELV utilizeaza curentii galvanici sub forma de bai hidroelectrolitice cu ajutorul unui aparat modern, dotat cu patru vase speciale numite celule. Baile hidroelectrice se realizeaza in functie de afectiunile pacientului: unicelulare – introducerea in vas a unui singur membru, bicelulare – introducerea in vas a membrelor superioare/inferioare sau patrucelulare – introducerea in vase atat a membrelor inferioare, cat si a celor superioare. Intensitatea curentilor galvanici variaza intre 0 – 20 mA , fiind reglata in functie de indicatiile medicului si de sensibilitatea fiecarui pacient.

Galvanoterapia ajuta la cresterea circulatiei sanguine, responsabila cu oxigenarea optima a celulelor, la imbunatatirea irigatiei locoregionale si drenarea lichidelor stagnate intratisular, la imbunatatirea circulatei limfei, la tratarea afectiunilor dermatologice precum acneea, degeraturile sau cicatricile cheloide.

Indicatii:

  • Afectiuni ale sistemului nervos: nevralgii, nevrite, pareze, paralizii
  • Afectiuni ale aparatului locomotor-reumatice: mialgii, tendinite, tenosinivite, bursite, periartrite, artroze, artrite
  • Afectiuni post-traumatice: contuzii, entorse, luxatii
  • Afectiuni ale aparatului cardiovascular: tulburari de circulatie periferica
  • Afectiuni dermatologice: cicatrice cheloide, degeraturi, acnee

Tarife

Procedura Pret/ sedinta Pret/ 10 sedinte
Bai galvanice 27 lei 250 lei
     

Program lucru:
Luni – Vineri: 7:00 – 21:00

Asistent Daniel Sava
Asistent Daniel Sava

Este asistent specializat in balneofiziokinetoterapie. Este total fascinat de domeniul in care lucreaza si se simte implinit atunci cand pacientii evolueaza in bine la fiecare sedinta. Este o persoana calma cu o stare de spirit permanent pozitiva.

Programează-te acum!