Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Luni - Vineri: 7-21 | Sâmbăta: 9-12
Str. Pantelimon Halipa, nr. 13b vis - a - vis de Spitalul Clinic de Recuperare Iași
Cu ce se ocupă kinetoterapia?

Kinetoterapia este o terapie de lunga durata si cere din partea pacientului perseverenta. Kinetoterapeutul trebuie sa isi sustina permanent pacientul, sa il motiveze in momentele de dificultate, sa discute si sa explice fiecare rezultat aparut.

Prin kinetoterapie pentru copii se pot corecta pozitiile anormale ale coloanei, ale piciorului si ale genunchiului. Pe langa faptul ca ajuta la corectarea pozitiilor anormale, kinetoterapia poate ajuta la combaterea obezitatii si posturii la copiii cu sindrom Down, Maladia Scheuermann, recuperarea mobilitatii articulare pierdute in urma unei imobilizari post fractura, precum si alte afectiuni. La copii, o afectiune netrata poate duce la aparatia altor afectiuni. De exemplu, o afectiune la picior determina aparitia altor afectiuni la genunchi si la coloana.

De asemenea, copiii cu afectiuni neurologice (hemipareze, parapareze) pot beneficia de rezultate pozitive prin kinetoterapie. Afectiunile metabolice la copii precum rahitismul, obezitatea si altele se pot trata prin kinetoterapie.

Servicii

La Delv, kinetoterapia pentru copii se desfășoară într-un mediu adecvat, prietenos și plăcut pentru copii.

Kinetoterapia pentru copii se completeaza la DELV cu masaj terapeutic, pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru cei mici si pentru a-i motiva.

La Centrul de Recuperare Medicala DELV consultatia la medicul specialist este obligatorie, deoarece siguranta este cea mai importanta pentru noi. Kinetoterapeutii Delv au experienta in recuperarea medicala a copiilor si fac acest lucru cu pasiune si dedicare.

De asemenea, serviciile pe care le oferim pot fi decontate si de CNAS (prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Iasi) in limita fondurilor disponibile.

Aceasta se efectueaza intr-o sala dotata cu echipamente specifice kinetoterapiei pentru copii iar sedintele sunt personalizate in functie de afectiunile si varsta copilului. Aplicarea programului de kinetoterapie se face treptat, incepand cu exercitii de intensitate mai mica iar apoi, pe masura ce se inainteaza in tratament, exercitii de intensitate mai mare.

La Delv, copii care beneficiaza de kinetoterapie trebuie sa aiba varsta minima de 4 ani.
Tarife
Procedură
Preț
Pachet
Consultatie initiala
300 lei
 
Kinetoterapie individual copii
150 lei / sedinta
1400 lei / 10 ședințe
Kinetoterapie grup copii
120 lei / sedinta
1100 lei / 10 ședințe
Afecțiuni

Kinetoterapia este o metodă accesibilă care ajută la tratarea următoarelor tipuri de afecțiuni la copii:

  • Afectiuni ale coloanei vertebrale (scolioza, cifoza, lordoza, hiperdoloza, cifoscolioza);
  • Afecțiuni ale genunchiului (genu varum, genu valgum, genu recurvatum)
  • Afecțiuni ale piciorului (platfus, picior scobit, picior echin)
Echipa

Echipa noastra intelege nevoile specifice ale fiecarui copil, modalitatea lui de comunicare si gradul de atasament fata de specialistul care il trateaza. Mediul in care lucram cu pacientii nostri mici este placut si prietenos!

Daniel Levitchi

Kinetoterapeut

Hultoana Georgiana

Kinetoterapeut

Chirica Vasilică

Kinetoterapeut

Deoarece in tinerete am suferit de platfus (n.r.: afectiune a piciorului), copilul meu a mostenit aceasta afectiune. Am facut deja 6 sedinte si recuperarea medicala a acestei afectiuni se vede. Vom continua!

Irina

29 ani, Iași

Fetita mea petrecea foarte mult timp la calculator si in banca la scoala. Din cauza pozitiei incorecte a spatelui a fost diagnosticata cu cifoza. Am apelat la sedinte de kinetoterapie pentru copii la Centrul Medical DELV, iar acum recuperarea este pe drumul cel bun! Recomand DELV!

Maria

35 ani, Iași
Programează-te acum!