Pediatrie

banner

Dr. Durbaca Corina-Mihaela

Medic primar in pediatrie
Medic specialist gastro-enterologie

Dr. Oana Crengăniș

Medic specialist in pediatrie

De ce este important sa-ti aduci copilul la medic?

Pediatria este specialitatea medicala care studiaza dezvoltarea copilului sanatos si bolile acestuia, in mod dinamic, de-a lungul perioadelor succesive ale copliariei. Intreaga perioada a copilariei este caracterizata prin modificari continue, prin predominarea proceselor de crestere si printr-o dezvoltare deosebit de intensa a organismului tanar. Aceste modificari imprima caracteristici cu totul particulare patologiei copilului, deosebindu-se de cea a adultului. Organismul copilului, in special al copilului mic, are o reactivitate particulara datorita careia, diferite influente nocive ale mediului provoaca cu usurinta dereglari in functionarea organelor, cu aparitia starii de boala. Din aceasta cauza patologia pediatrica are un caracter specific. O importanta atentie trebuie acordata metodelor de preventie. Consultatiile pediatrice sunt necesare pentru ca pot ajuta la depistarea afectiunilor sau anomaliilor copilului tau din timp. De asemenea, medicul pediatru ofera sfaturi parintilor privind cresterea copilului pentru o dezvoltare armonioasa si sanatoasa. Poti apela la medicul pediatru si pentru vaccinari, masurat, cantarit.

De ce DELV?

Vizita la medic reprezinta pentru copii, de cele mai multe ori, un chin. Stim ca micutul tau ar face aproape orice ca sa evite ,,teribila’’ vizita de care ii este atat de frica! Cum ar fi daca vizita la medic s-ar transforma intr-o experienta placuta si plina de zambete?

Te asteptam sa te convingi ca este posibil! Tanara si prietenoasa, echipa DELV de abia asteapta sa aduca veselie pe chipul copiilor si sa ii faca sanatosi din nou. Specialistul nostru stie ca fiecare copil are un caracter diferit si trebuie abordat intr-o maniera diferita. Asta pentru ca sanatatea si fericirea copilului tau este tot ceea ce conteaza pentru noi la DELV! Inceputul gradinitei sau scolii reprezinta un pas foarte important atat in viata copilului, cat si a parintelui. Dar pentru ca totul sa fie sigur si inceputul sa fie unul cat mai bun este nevoie de un act care atesta absenta semnelor de boli transmisibile la copil. La DELV poti beneficia de aceste acte (aviz epidemiologic, fisa colectivitate)!

Tarife

Procedura Pret
Consultatie initiala 150 lei
Control (pana la 30 de zile de la CI) 100 lei
Consultație inițială + Ecografie abdominală 300 lei
Aviz epidemiologic 20 lei
Fisa colectivitate 20 lei

Afectiuni

Cele mai frecvente boli intalnite la copii sunt:

 • Afectiuni respiratorii: rino-faringita, faringita si faringo-amigdalita, laringita, traheo-bronsita si bronsita, pneumonia;
 • Afectiuni digestive – stomatita, reflux gastro-esofagian, gastrita, ulcer, forme usoare de gastro-enterita si enterocolita, malaabsorbtia, intolerante si alergii alimentare – intoleranta la lactoza, alergie la proteina laptelui de vaca , parazitoze intestinale
 • Alergii: alergii cutanate – dermatita, alergii alimentare, alergii medicamentoase
 • Anemia
 • Rahitism
 • Tulburari de nutritie – malnutritia, obezitatea
 • Afectiuni cutanate – dermatita de contact, dermatita de scutec
 • Afectiuni urinare – infectia urinara
 • Bolile copilariei: oreionul, rubeola, rujeola, varicela, scarlatina – in colaborare cu medicul infectionist, in special pentru copiii din colectivitate – gradinita, scoala.
Programarile se fac pentru Luni, Joi, incepand cu ora 16:00

  Ziua:

  Interval orar:

  *Program consultatii: luni,  joi, incepand cu ora 16. Consultatiile se fac pe baza de programare.
  Programează-te acum!