Ortopedie pediatrica

Dr. Botez Cătălin

Medic primar în chirurgie și ortopedie pediatrică
Doctor în științe medicale
Are competențe în efectuarea ecografiei de șold la nou născuți.

Dr. Borcea-Panzaru Maria-Diana

Medic primar in ortopedie pediatrica
Are competente in depistarea si tratarea piciorului stramb congenital si efectuarea ecografiei de sold la nou nascuti.

Ce este ortopedia pediatrica?

Ortopedia pediatrica este specialitatea medicala care se ocupa cu tratarea diformitatilor membrelor inferioare si ale coloanei vertrebrale. Medicul ortoped pediatru urmareste dezvoltarea copilului din momentul nasterii pana la varsta de 18 ani, atunci cand scheletul osos isi opreste cresterea.

Servicii

La Centrul Medical DELV puteti beneficia de urmatoarele servicii de ortopedie pediatrica: consultatie initiala, ecografie sold nou nascut, control ecografic sold, control.

Tarife

Consultatie initiala ortopedie/ Consultatie initiala ortopedie-chirurgie 170 lei
Ecografie sold nou nascut 160 lei
Control ecografic sold 140 lei
Control 100 lei

Pentru a preveni complicatiile la nivelul oaselor la varsta adulta, copiii au nevoie de un tratament adecvat in copilarie si de sfaturile si experienta unor specialisti din domeniu. Astfel, indrumarea medicului primar in ortopedie pediatrica si urmarea sfaturilor sale il vor ajuta pe micutul tau sa creasca si sa se dezvolte sanatos si armonios!

Ecografia de sold la nou nascuti reprezinta un pas foarte important in viata copilasului tau si este vital sa fie realizata intre 0-3 luni pentru depistarea eventualelor probleme. Poate preveni afectiuni care pot duce la probleme grave de mers si postura. Prin ecografia de sold se pot depista soldul sarit, fractura de sold, displazia de dezvoltare a soldului – afectiuni care se trateaza mult mai usor daca sunt depistate din timp.

Nu uita ca preventia este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru micutul tau!

„Varus equin” (sau sindromul piciorului stramb) este o diformitate cu care se nasc unii copii, in care piciorul care este rasucit spre interior, iar varful piciorului este orientat in jos. Cu tratament corespunzator, piciorul se vindeca total, fara a ramane diferente sesizabile fata de un picior normal. Netratata corect si la timp, aceasta deformare a piciorului poate duce la infirmitate.

Programarile se fac pentru Sambata, in intervalul 8-13

  Ziua:

  Interval orar:

  *Program consultatii Dr. Botez Catalin: sambata in intervalul orar 8-13. Consultatiile se fac pe baza de programare.

  *Program consultatii Dr. Borcea-Panzaru Maria-Diana: marti in intervalul orar 17-19. Consultatiile se fac pe baza de programare.

  shutterstock_295354703
  Programează-te acum!