Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Luni - Vineri: 7-21 | Sâmbăta: 9-12
Str. Pantelimon Halipa, nr. 13b vis - a - vis de Spitalul Clinic de Recuperare Iași

Dr. Botez Cătălin

Medic primar în chirurgie și ortopedie pediatrică

Dr. Borcea-Pânzaru Maria-Diana

Medic primar in ortopedie pediatrica
Cu ce se ocupă ortopedia pediatrică?

Ortopedia pediatrica este specialitatea medicala care se ocupa cu tratarea diformitatilor membrelor inferioare si ale coloanei vertrebrale. Medicul ortoped pediatru urmareste dezvoltarea copilului din momentul nasterii pana la varsta de 18 ani, atunci cand scheletul osos isi opreste cresterea.

Pentru a preveni complicatiile la nivelul oaselor la varsta adulta, copiii au nevoie de un tratament adecvat in copilarie si de sfaturile si experienta unor specialisti din domeniu. Astfel, indrumarea medicului primar in ortopedie pediatrica si urmarea sfaturilor sale il vor ajuta pe micutul tau sa creasca si sa se dezvolte sanatos si armonios!

Servicii

La Centrul Medical DELV puteti beneficia de urmatoarele servicii de ortopedie pediatrica: consultatie initiala, ecografie sold nou nascut, control ecografic sold, control.

Ecografia de sold la nou nascuti reprezinta un pas foarte important in viata copilasului tau si este vital sa fie realizata intre 0-3 luni pentru depistarea eventualelor probleme. Poate preveni afectiuni care pot duce la probleme grave de mers si postura. Prin ecografia de sold se pot depista soldul sarit, fractura de sold, displazia de dezvoltare a soldului – afectiuni care se trateaza mult mai usor daca sunt depistate din timp.

Nu uita ca preventia este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru micutul tau!

Tarife
Procedură
Preț
Consultatie initiala ortopedie/ Consultatie initiala ortopedie-chirurgie
250 Lei
Ecografie sold nou nascut
250 Lei
Control ecografic sold
200 Lei
Control
150 Lei
Afecțiuni
  • Varus equin” (sau sindromul piciorului stramb) este o diformitate cu care se nasc unii copii, in care piciorul care este rasucit spre interior, iar varful piciorului este orientat in jos. Cu tratament corespunzator, piciorul se vindeca total, fara a ramane diferente sesizabile fata de un picior normal. Netratata corect si la timp, aceasta deformare a piciorului poate duce la infirmitate.
  • Displazia de şold este o deformare a șoldului ce se produce în timpul sau după naștere, și poate afecta mersul corect la copilului. Pentru a diagnostica această afecțiune vă recomandăm efectuarea unui ecografii de șold, fiind un examen cu ultrasunete, nedureros și neinvaziv.
Programează-te acum!