Reflexoterapie

banner-reflexoterapie

Reflexoterapia este componenta reflexologiei si se ocupa cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile sau dureroase. Prin masaj se faciliteaza circulatia sangvina, accelerand transportul toxinelor spre organele de eliminare sau de detoxifiere. Masarea zonelor reflexogene afectate, pe parcursul mai multor sedinte, implica fisurarea cristalelor de toxine, depuneri pe care circulatia sangvina le va trimite prin fluxul sangvin spre organele de eliminare, imbunatatind astfel starea de sanatate.

Ca ramura a medicinei orientale, reflexologia este stiinta zonelor reflexogene ale organismului, situate pe suprafata corpului, in general la distanta fata de organele pe care le reprezinta. Organele sunt componente inseparabile in ansamblul organismului uman, avand legatura vasculara si energetica directa cu zonele corespunzatoare reflexogene.

Astfel, se cunosc zone de proiectie la nivelul picioarelor, mainilor, coloanei vertebrale, limbii, urechii, intenstinului gros. Intregul organism se proiecteaza pe fiecare organ, care la randul lui se gaseste proiectat in orice punct al organismului. Reflexul este activitatea fundamentala a sistemului nervos, cu ajutorul careia se regleaza relațiile dintre organe si se stabilesc relatiile dintre organism si mediul inconjurator.

Componentele principale ale reflexologiei sunt:

  • reflexodiagnosticul
  • reflexoterapia

Pot beneficia de reflexologie toti oamenii care adera la protectia impotriva bolilor si cei care doresc sa-si mentina o circulatie sangvina energetica buna. Ca tratament, reflexoterapia se poate utiliza pentru afectiunile morfologice si functionale. Oricine poate apela la reflexoterapie daca intentioneaza sa-si ajute propriul organism in cursa catre sanatate.

Reflexoterapia poate fi aplicata in toate categoriile de varsta, preventiv pentru afectiunile acute sau cronice. Marele avantaj al metodei este faptul ca aceasta contribuie la eliminarea toxinelor din organism, in conditiile in care oamenii traverseaza astazi o epoca poluata, inclusiv pe plan medicamentos. Alt avantaj al reflexologiei este posibilitatea de verificare a starii de sanatate intr-un timp foarte scurt. Apeland la reflexologie cu incredere, rabdare si perseverenta, atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament, pacientul se va convinge de avantajele acestei metode.

Beneficiile reflexologiei:

  • reechilibreaza circulatia sangvina limfatica si energetica
  • reechilibreaza neurovegetativa care induce normalizarea circulatiei si a functiilor organice cu efect de stopare a cronicizarii afectiunii respective
  • inlatura tulburarile viscerale si vindeca organele afectate de anumite boli
  • imbunatateste metabolismul si inlatura tulburarile hormonale
  • redreseaza potentialul de aparare si adaptare a organismului
  • dezintoxica organismul

Tarife 

Procedura Pret/ sedinta Pret/ 10 sedinte
Masaj reflexogen 45 lei 400 lei

Program lucru
Luni – Vineri: 7:00 – 21:00

Reflexoterapeut Laura Bortas
Reflexoterapeut Laura Bortas

Are experienta de peste 11 ani in domeniul reflexoterapiei si a masajului. Lucreaza cu drag in orice situatie. Este pe deplin multumita atunci cand pacientii simt rezultatele muncii depuse. Ii place sa impartaseasca cunostinte din experienta sa.

Programează-te acum!