Kinetoterapie

banner_kinetoterapie_delv

Kinetoterapia este o forma de terapie bazata pe realizarea de exercitii fizice statice si dinamice, a caror scop este consolidarea si refacerea functiilor motrice afectate de o boala sau de un accident.

La Centrul de Recuperare Medicala DELV, programele kinetoterapeutice sunt alcatuite individual, in functie de particularitatile fiecarui pacient, pe baza diagnosticului pus de medicul specialist si a evaluarii detaliate realizate de kinetoterapeuti specializati in consiliere si recuperare medicala.

Dotarile la standarde inalte a salilor de tratament, aparatura de recuperare ultramoderna si experienta practica indelungata a terapeutilor de la DELV, permite oferirea de servicii profesionale de kinetoterapie atat sportivilor, cat si celorlalte categorii de persoane, pornind de la copii pana la adulti si varstnici.

Kinetoterapia pentru copii contribuie la dezvoltarea corecta a corpului imbunatatindu-le aptitudinile motorii si prevenind din timp posibilele deficiente fizice. Programele de kinetoterapie pentru copii, realizate de specialistii Centrului de Recuperare Medicala DELV, urmaresc atingerea obiectivelor caracteristice varstei copilului, prin coordonarea corecta a miscarilor.

DELV asigura prevenirea multiplelor traumatisme ce pot aparea in timpul desfasurarii de activitati sportive la nivel profesional sau recreational, prin programe complexe de kinetoterapie. Tehnicile moderne de bandajare kinessio, masajul specializat, produsele de inalta calitate si electrostimularea ajuta pacientii sa iti recapete randamentul si performantele sportive, in cel mai scurt timp.

Efectele benefice ale kinetoterapiei nu se rezuma doar asupra sistemului osos, arterial si muscular ci si asupra organelor interne – inclusiv asupra digestiei, sistemului respirator si celui cardiovascular.

Indicatii:

  • Afectiuni ale aparatului locomotorpost-traumatice: entorse, luxatii, contuzii, lumbago, sciatica, lombosciatica
  • Afectiuni reumatice: spondilita, poliartrita reumatoida, artrita, artroza, coxartroza
  • Afectiuni ale aparatului respirator
  • Afectiuni ale aparatului cardio-vascular
  • Afectiuni neuro-psihice
  • Maladii congenitale: distrofia neuro-musculara, luxatia congenitala de sold, tetraplegia
  • Tulburari de statica vertebrala: cifoza, scolioza, rectitudinea lombara/cervicala
  • Afectiuni metabolice: obezitate
  • Corectarea pozitiei corpului copilului si eliminarea pozitiilor anormale
Kinetoterapie adulti* 70 lei / sedinta 650 lei / 10 sedinte – redus de la 700 lei 
Kinetoterapie copii* 70 lei / sedinta 650 lei / 10 sedinte – redus de la 700 lei
Kinesio tapping 50 lei /  sedinta

*Durata unei sedinte de kinetoterapie adulti si copii este de 45 de min.

Echipa noastră de kinetoterapeuți:

Lia Henea

Absolventă a Facultății de Educație Fizică şi Sport, a urmat programul „Kinetoterapie şi motricitate specială”, vizând apoi cursurile de master cu specializarea “Kinetoterapia în traumatologia sportivă”.
Fiind o fire deschisă, Lia pune suflet și pasiune în fiecare ședința de kinetoterapie, menţinându-și ca obiectiv interesul, mulțumirea pacientului și obținerea rezultatelor dorite.

Daniel Levitchi

Este absolvent al facultății de “Bioinginerie medicală” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, specializare “Balneofiziokinetoterapie și Recuperare medicală”, actual masterand în “Bioingineria reabilitării” în cadrul aceleași facultăți.
Cu dedicare, perseverență și cu ajutorul metodelor terapeutice moderne, obiectivul său este să obțină un rezultat cât mai eficient, rapid și de durată.

Matei Cascovschi

Este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială. Cu o experiență în domeniul kinetoterapiei și a masajului, obținută în cadrul clubului sportiv CSMS Iași, este un specialist mereu dornic sa învețe ceva nou și să se perfecționeze!
„Ador să fac oamenii să se simtă bine, vindecăm şi sufletul nu numai trupul.”

Program lucru
Luni – Vineri: 7:00 – 21:00

bannere-promotii-kineto-copii
Corectează-ți poziția corpului prin programele noastre de kinetoterapie!

Statul prelungit în picioare sau pe scaun, sedentarismul şi kilogramele în plus ne fac să adoptăm poziţii, deşi confortabile, incorecte, care favorizează apariţia problemelor la nivelul spatelui.

Programează-te acum!