Kinetoterapie

banner-kinetoterapie

Kinetoterapia este o forma de terapie bazata pe realizarea de exercitii fizice statice si dinamice, a caror scop este consolidarea si refacerea functiilor motrice afectate de o boala sau de un accident.

La Centrul de Recuperare Medicala DELV, programele kinetoterapeutice sunt alcatuite individual, in functie de particularitatile fiecarui pacient, pe baza diagnosticului pus de medicul specialist si a evaluarii detaliate realizate de kinetoterapeuti specializati in consiliere si recuperare medicala.

Dotarile la standarde inalte a salilor de tratament, aparatura de recuperare ultramoderna si experienta practica indelungata a terapeutilor de la DELV, permite oferirea de servicii profesionale de kinetoterapie atat sportivilor, cat si celorlalte categorii de persoane, pornind de la copii pana la adulti si varstnici.

Kinetoterapia pentru copii contribuie la dezvoltarea corecta a corpului imbunatatindu-le aptitudinile motorii si prevenind din timp posibilele deficiente fizice. Programele de kinetoterapie pentru copii, realizate de specialistii Centrului de Recuperare Medicala DELV, urmaresc atingerea obiectivelor caracteristice varstei copilului, prin coordonarea corecta a miscarilor.

DELV asigura prevenirea multiplelor traumatisme ce pot aparea in timpul desfasurarii de activitati sportive la nivel profesional sau recreational, prin programe complexe de kinetoterapie. Tehnicile moderne de bandajare kinessio, masajul specializat, produsele de inalta calitate si electrostimularea ajuta pacientii sa iti recapete randamentul si performantele sportive, in cel mai scurt timp.

Efectele benefice ale kinetoterapiei nu se rezuma doar asupra sistemului osos, arterial si muscular ci si asupra organelor interne – inclusiv asupra digestiei, sistemului respirator si celui cardiovascular.

Indicatii:

  • Afectiuni ale aparatului locomotorpost-traumatice: entorse, luxatii, contuzii, lumbago, sciatica, lombosciatica
  • Afectiuni reumatice: spondilita, poliartrita reumatoida, artrita, artroza, coxartroza
  • Afectiuni ale aparatului respirator
  • Afectiuni ale aparatului cardio-vascular
  • Afectiuni neuro-psihice
  • Maladii congenitale: distrofia neuro-musculara, luxatia congenitala de sold, tetraplegia
  • Tulburari de statica vertebrala: cifoza, scolioza, rectitudinea lombara/cervicala
  • Afectiuni metabolice: obezitate
  • Corectarea pozitiei corpului copilului si eliminarea pozitiilor anormale
Kinetoterapie adulti* 60 lei / sedinta 550 lei / 10 sedinte – redus de la 600 lei 
Kinetoterapie copii* 60 lei / sedinta 550 lei / 10 sedinte – redus de la 600 lei
Kinetoterapie + Electrostimulare mobilă   730 lei / 10 sedinte
Kinetoterapie + Masaj terapeutic   900 lei / 10 sedinte
Kinesio tapping 30 lei /  sedinta  

*Durata unei sedinte de kinetoterapie adulti si copii este de 45 de min.

Program lucru
Luni – Vineri: 7:00 – 21:00

Matei-Alexandru
Kinetoterapeut Cascovschi Matei

Este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala. Cu o experienta in domeniul kinetoterapiei si a masajului, obtinuta in cadrul clubului sportiv CSMS Iasi, este un specialist mereu dornic sa invete ceva nou si sa se perfectioneze!

bannere-promotii-kineto-copii

Programează-te acum!