Drenaj limfatic

banner-drenaj

Drenajul limfatic este o procedura corporala terapeutica ce consta intr-un preso-masaj asupra ganglionilor limfatici din punctele cheie: regiunea gatului, a sanilor, a abdomenului, in zona inghinala si a genunchilor, cu scopul de a facilita eliminarea lichidelor in exces pe care limfa le aduna si le purifica, trecandu-le prin ganglioni inainte de a intra in circuitul sanguin.

In cadrul Centrului de Recuperare Medicala DELV, masajul limfatic aplicat pacientilor se face cu aparatul de ultima generatie BTL 6000 Lymphastim, sub stricta supraveghere a terapeutilor si in stransa colaborare cu medicul specialist.

Efectele masajului limfatic se simt imediat, prin dinamizarea circulatiei limfei, intarirea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor din corp, intensificarea curentului limfatic si eliminarea rapida a apei din organism.

Drenajul limfatic, utilizat atat sub forma de tratament cosmetic, cat si in scop terapeutic  pentru tratarea de diverse afectiuni, ajuta la eliminarea aspectului de coaja de portocala – celulita, combate senzatia de picioare grele, amelioreaza calitatea somnului, imbunatateste sistemul imunitar, tonifica pielea si imbunatateste circulatia sanguina.

Indicatii:

  • Edeme post traumatice si post operatorii: fracturi, entorse, hematoame, algodistrofie, limfedemul bratului postmastectomie
  • Afectiuni de origine circulatorie: insuficienta venoasa, insuficienta limfatica, varice, celulita, sindrom Meniere
  • Afectiuni respiratorii: astm, bronsita, mucoviscidoza
  • Afectiuni reumatismale: cervicalgia, sindrom dureros lombar, periartrita scapulo-humerala, coxartroza, gonartroza
  • Infectii: gripa, sinuzita, mononucleoza
  • Afectiuni ale sistemului nervos: nevralgii, sechele dupa accident vascular cerebral, infirmitate motorize cerebrala, stres, insomnie, migrene
  • Retentie hidrica: obezitate

Tarife

Procedura Pret/ sedinta Pret/ 10 sedinte
Drenaj limfatic 39 lei 325 lei – redus de la 390 lei

Program lucru:
Luni – Vineri: 7:00 – 21:00

Asistent Oana Caracas
Asistent Oana Caracas

Cu pregatire in masaj terapeutic si de relaxare, s-a specializat în cadrul Spitalului Militar. O recomanda pasiunea si dedicarea, urmarind obtinerea rezultatelor concrete si efectele pozitive care se reflecta asupra pacientilor sai.

banner-drenaj
Programează-te acum!