Kinetoterapie pentru copii

Kinetoterapie copii Delv

Kinetoterapia este o terapie de lunga durata si cere din partea pacientului perseverenta. Kinetoterapeutul trebuie sa isi sustina permanent pacientul, sa il motiveze in momentele de dificultate, sa discute si sa explice fiecare rezultat aparut.

Prin kinetoterapie pentru copii se pot corecta pozitiile anormale ale coloanei, ale piciorului si ale genunchiului. Pe langa faptul ca ajuta la corectarea pozitiilor anormale, kinetoterapia poate ajuta la combaterea obezitatii si posturii la copiii cu sindrom Down, Maladia Scheuermann, recuperarea mobilitatii articulare pierdute in urma unei imobilizari post fractura, precum si alte afectiuni. La copii, o afectiune netrata poate duce la aparatia altor afectiuni. De exemplu, o afectiune la picior determina aparitia altor afectiuni la genunchi si la coloana.

De asemenea, copiii cu afectiuni neurologice (hemipareze, parapareze) pot beneficia de rezultate pozitive prin kinetoterapie.

Afectiunile metabolice la copii precum rahitismul, obezitatea si altele se pot trata prin kinetoterapie.

Tarife

Procedura Pret/ sedinta Pret/ 10 sedinte
Consultatie initiala pentru pacientii care fac procedurile recomandate la Delv 170 lei
Consultatie de control medic primar 100 lei
Kinetoterapie copii*  70 lei / sedinta 650 lei / 10 sedinte

*Durata unei sedinte de kinetoterapie copii este de 45 de min.

Programeaza-ti copilul pentru o consultatie la DELV

  Ziua:

  Interval orar:

  Beneficiile masajului terapeutic
  banner-kineto-copii-1

  Care sunt afectiunile cele mai intalnite la copii?

  icon-1
  AFECTIUNI ALE COLOANEI VERTEBRALE

  scolioza, cifoza, lordoza, hiperlordoza, cifoscolioza

  icon-2
  AFECTIUNI ALE GENUNCHIULUI

  genu varum, genu valgum, genu recurvatum

  icon-3
  AFECTIUNI ALE PICIORULUI

  platfus, picior scobit, picior echin

  Kinetoterapie pentru copii la DELV

  Salon Delv
  Salon Delv
  Salon Delv
  La DELV, kinetoterapia pentru copii se desfasoara intr-un mediu adecvat, prietenos si placut pentru copii

  TRATAMENT COMPLEX

  Kinetoterapia pentru copii se completeaza la DELV cu masaj terapeutic, pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru cei mici si pentru a-i motiva.

  ECHIPA MEDICALA SPECIALIZATA

  La Centrul de Recuperare Medicala DELV consultatia la medicul specialist este obligatorie, deoarece siguranta este cea mai importanta pentru noi. Kinetoterapeutii Delv au experienta in recuperarea medicala a copiilor si fac acest lucru cu pasiune si dedicare.

  DECONTARE CNAS

  De asemenea, serviciile pe care le oferim pot fi decontate si de CNAS (prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Iasi) in limita fondurilor disponibile.

  TRATAMENT SPECIFIC COPIILOR

  Aceasta se efectueaza intr-o sala dotata cu echipamente specifice kinetoterapiei pentru copii iar sedintele sunt personalizate in functie de afectiunile si varsta copilului. Aplicarea programului de kinetoterapie se face treptat, incepand cu exercitii de intensitate mai mica iar apoi, pe masura ce se inainteaza in tratament, exercitii de intensitate mai mare.

  VARSTA MINIMA COPII – 4 ANI

  La Delv, copii care beneficiaza de kinetoterapie trebuie sa aiba varsta minima de 4 ani.

  Echipa noastra de kinetoterapeuti si medici

  Echipa noastra intelege nevoile specifice ale fiecarui copil, modalitatea lui de comunicare si gradul de atasament fata de specialistul care il trateaza. Mediul in care lucram cu pacientii nostri mici este placut si prietenos!

  Dr. Oana Prihor

  Dr. Oana Prihor

  Este medic primar specializat in recuperarea medicala pentru orice varsta. Are experienta in infiltratiile intraarticulare si in elaborarea planului recuperator adecvat afectiunilor aparatului locomotor. Se bucura atunci cand reuseste sa inlocuiasca durerea cu zambete!

   

  Kinetoterapeut Cascovschi Matei-Alexandru

  Kinetoterapeut Cascovschi Matei

  Este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala. Cu o experienta in domeniul kinetoterapiei si a masajului, obtinuta in cadrul clubului sportiv CSMS Iasi, este un specialist mereu dornic sa invete ceva nou si sa se perfectioneze!

  Copiii sunt educati si pentru viitor, pentru a putea sa aiba o postura corecta si un stil de viata sanatos.
  Prin kinetoterapie se poate dezvolta si pasiunea pentru sport.

  Ai grija de copilul tau pentru a putea sa creasca frumos si sanatos!

  Marturii ale parintilor fericiti
  “Fetita mea petrecea foarte mult timp la calculator si in banca la scoala. Din cauza pozitiei incorecte a spatelui a fost diagnosticata cu cifoza. Am apelat la sedinte de kinetoterapie pentru copii la Centrul de Recuperare Medicala DELV, iar acum recuperarea este pe drumul cel bun! Recomand Centrul DELV!”                                                                                                                                                                               – Maria, 35 ani, Iasi
  “Deoarece in tinerete am suferit de platfus (n.r.: afectiune a piciorului), copilul meu a mostenit aceasta afectiune. Am facut deja 6 sedinte si recuperarea medicala a acestei afectiuni se vede. Vom continua!”                                                                                                                                                                            – Irina, 29 ani, Iasi
  Programează-te acum!