Skip to content Skip to footer

Kinetoterapie pentru copii fericiti

Scoala se apropie cu pasi tiptili! Ca orice parinte, stii ca incepe goana dupa rechizite, haine si tot ceea ce are nevoie pustiul tau pentru a incepe noul an scolar in forta. Nu uita, insa, ca cel mai important este ca el sa creasca sanatos si frumos pentru a deveni un adult fericit!

Kinetoterapia pentru copii nu este doar o metoda foarte buna pentru tratarea afectiunilor coloanei vertebrale, genunchiului si piciorului copilului tau. Ea corecteaza pozitiile incorecte ale coloanei vertebrale si contribuie la dezvoltarea armonioasa a acesteia, si, automat, a organismului.

Testul cravatei

In cazul in care nu esti sigur daca micutul tau are o pozitie corecta a spatelui, incearca acest test impreuna cu el. ,,Testul cravatei’’ este un experiment foarte simplu, prin care poti afla rapid daca ai de ce sa iti faci griji sau nu. Pune-i o cravata si vezi daca accesoriul sta central sau aplecat intr-o parte. Daca nu sta central, ar putea fi un semnal ca pozitia sa este incorecta.

Importanta unei posturi corecte

Printre beneficiile unei posturi corecte se numara urmatoarele:

  • Cresterea increderii de sine
  • Cresterea energiei
  • Reducerea durerii de spate
  • Dezvoltarea armonioasa a corpului
  • Lucrarea grupelor de muschi (ai abdomenului si spatelui)
  • Stare de bine generala

Micutul tau nu poate face sport?

Miscarea este importanta de la o varsta frageda, iar lipsa acesteia este vizibila in timp atat asupra posturii, corpului, cat si a obiceiurilor viitorului adult. Copiii care nu pot face sport pot inlocui activitatea sportiva cu kinetoterapie.

La DELV te asteapta echipa noastra de kinetoterapeuti si medici, care are experienta in recuperarea medicala a copiilor si se dedica acesteia. Kinetoterapia pentru copii se completeaza la DELV cu masaj terapeutic, pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru cei mici si pentru a-i motiva. Sedintele se efectueaza intr-o sala dotata cu echipamente specifice kinetoterapiei pentru copii si sunt personalizate in functie de afectiunile si varsta copilului.

Imbinam utilul cu distractia pentru a crea un mediu cat mai prietenos si placut copilului tau! Afla mai multe despre serviciile noastre de kinetoterapie pentru copii de aici.

Programează-te acum!