Gimnastica medicala

banner-oferta-grupe-de-gimnastica2
Gimnastica medicala sau “Terapia prin miscare” este recomandata ca forma de recuperare a articulatiilor, muschilor sau ligamentelor si urmareste restabilirea echilibrului si coordonarea miscarilor pentru o activitate fizica normala. Este un program dedicat atat persoanelor cu o conditie fizica buna in vederea imbunatatirii activitatii de zi cu zi, cat si celor care au suferit anumite traumatisme si doresc sa isi refaca mobilitatea. Scopul gimnasticii medicale:

  • amplificarea tonusului muscular
  • cresterea flexibilitatii musculare
  • mentinere a nivelului functional existent.

In cadrul sedintelor Medical Group Gymnastic ce dureaza aproximativ 60 de minute, grupul format din maxim 10 persoane va urma un program complex de exercitii ce are ca scop imbunatatirea calitatii vietii pacientilor, intr-un mediu placut si prietenos. De ce sa te inscrii la grup? Medical Group Gymnastic este mai mult decat o sedinta de gimnastica medicala in cadrul unui grup. Este un program de educare prin miscare, unde veti avea ocazia sa invatati:

  • cum sa faceti anumite miscari pentru a va proteja coloana
  • pozitia corecta pentru a va mentine spatele sanatos
  • tipuri de exercitii fizice si maniera corecta de executare
  • informatii despre modalitatea in care ne afecteaza factorii externi, interni si genetici functiile cardio-vasculare si intreg metabolismul.

Beneficiile gimnasticii medicale asupra starii de sanatate sunt cunoscute si dovedite de-a lungul a sute de ani de practica si observatie iar starea de bine generala si ameliorarea durerilor incep sa se instaleze inca de la primele sedinte de gimnastica.

Tarif

Procedura Pret/ sedinta Pret/ 10 sedinte
Individual 60 lei/persoana 550 lei/persoana
Grup 2-10 persoane 35 lei/persoana 300 lei/persoana
Formular de inscriere

Empty attachment or post type not equal 'attachment'

A ales să se specializeze în Traumatologie Sportivă. Pentru Andrei, o zi ideală la centrul DELV este una în care vede cât mai mulți pacienți plecând cu zâmbetul pe buze.

Empty attachment or post type not equal 'attachment'

Kinetoterapeut Andrei Ilie Luca

Ghidat de pasiunea pentru sport si interesat de metodele eficiente de tratare a traumatismelor sportive a ales sa se specializeze in Traumatologie Sportiva. Pentru el, kinetoterapia ”reprezinta capacitatea de a reda libertatea de miscare si starea de bine a pacientilor” cu care lucreaza.
Programează-te acum!