Despre noi

DELV reprezinta Centrul de sanatate pentru tine si familia ta!

DELV a luat nastere dintr-o nevoie personala, aceea de a veni in ajutorul iesenilor cu aparatura medicala de ultima generatie si de a aduce cei mai buni specialisti in recuperare medicala. Desi am pornit cu o singura specialitate medicala, recuperarea medicala, in momentul de fata oferim expertiza pentru 21 specialitati medicale: Alergologie, Boli infectioase, Cardiologie, Chirurgie platica, Chirurgie vasculara, Dermato-venerologie, Endocrinologie, Gastroenterologie si hepatologie, Obstetrică – Ginecologie, Medicina interna, Medicina somnului, Neurochirurgie, Neurologie, Pneumologie, Ortopedie, ORL, Ortopedie pediatrica, Pediatrie, Homeopatie clinica, Recuperare medicala, Reumatologie și Urologie.

Pornind de la o analiza specializata si amanuntita a starii tale de sanatate acordam atentie fiecarui detaliu si adaptam fiecare tratament in functie de nevoile tale. Sustinem cu tarie ca o familie sanatoasa este o familie fericita, motiv pentru care la DELV poti beneficia de servicii si specialitati complete pentru toata familia ta, de la mic la mare.

Experienta specialistilor nostri, salile moderne si aparatura de ultima generatie sunt doar cateva din beneficiile ce ne recomanda ca centrul medical pentru tine si familia ta. Pentru micutii tai punem la dispozitie nenumarate specialitati precum pediatrie si ortopedie pediatrica si kinetoterapie. Avem grija de micutii tai inca din fasa si iti punem la dispozitie ecografia de sold pentru nou nascuti cu ajutorul careia poti depista eventualele probleme de sanatate ale celor mici.

Totodata, dispunem de specialitati ca pneumologie , reumatologie, cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie si hepatologie, ginecologie, chirurgie vasculara, medicina interna si medicina somnului pentru parinti si bunici. Pe langa acestea, poti beneficia de mai multe tipuri de ecografii in functie de specialitate ca: ecografie abdominala generala, ecografie cardiaca, ecografie tiroida. Pe scurt, ne dorim sa oferim pacientilor nostri servicii integrare, la cele mai inalte standarde. Pentru asta, depunem continuu eforturi ca sa ne imbunatatim si ca sa asiguram calitatea dorita si siguranta actului medical. 

De ce sa alegi DELV?

  • Suntem o echipa medicala formata din 13 medici specialisti,  oferindu-ti servicii pentru 21 specialitati medicale pintre care: cardiologie, chirurgie vasculara, pediatrie, ortopedie pediatrica si ecografie de sold, ginecologie, pneumologie si medicina somnului, homeopatie clinica.
  • Suntem bine pregatiti in toate domeniile de activitate si asiguram calitatea serviciilor medicale la standarde inalte.
  • Suntem usor de gasit, locatia este accesibila
  • Iti punem la dispozitie aparatura de ultima generatie si conditii moderne
  • Dispunem de 2 sali de kinetoterapie: kinetoterapie adulti si kinetoterapie copii special dotata pentru copii. Mai mult decat atat, specialistii nostri in kinetoterapie ofera o grija deosebita copilului tau in cadrul consultatiilor si sedintelor
  • Suntem specializati in recuperare medicala sportiva, dovada fiind colaborarea cu echipa de fotbal feminin CS Navobi Iasi
  • Consultatiile de recuperare medicala si serviciile de kinetoterapie si fizioterapie pot fi decontate prin C.N.A.S. si cu A.S.A.O.P.S.N.A.J. in limita fondurilor lunare, daca vii la noi cu bilet de trimitere de la medicul tau de familie.
  • Consultatiile de reumatologie sunt decontate prin C.N.A.S. daca vii la noi cu bilet de trimitere de la medicul tau de familie
  • Iti punem la dispozitie constant oferte special gandite pentru nevoile tale

Pentru mai multe informatii sau programari, iti stam la dispozitie la numarul de telefon: 0757 095 192.

Galerie foto

Programează-te acum!