Abonamente

Abonamentele DELV sunt special create pentru cerintele fiecarui client, oferind acces la servicii complete de diagnostic si tratament in cadrul centrului de recuperare medicala. Achizitionarea unui abonament DELV ofera o multitudine de beneficii: pretul abonamentului ramane neschimbat indiferent de fluctuatiile preturilor de lista, plata lunara pentru servicii si nu la fiecare sedinta, prioritate la accesarea serviciilor, alegerea unui tratament complet, potrivit pentru afectiunile, nevoile sau programul fiecarei persoane.
Program lucru: Luni – Vineri: 7:00 – 21:00
Miscare zi de zi

ABONAMENT MISCARE ZI DE ZI


Este recomandat in special persoanelor sedentare, care petrec mult timp la birou sau care conduc multe ore pe zi, dar care doresc sa aiba o viata mai activa si sa isi mentina sanatatea corpului.

8 sedinte kinetoterapie/luna

400 lei


12 sedinte kinetoterapie/luna

600 lei


Picioare frumoase

ABONAMENT PICIOARE FRUMOASE


Este abonamentul perfect pentru persoanele care isi doresc sa slabeasca si sa aiba picioare sanatoase, dar nu au timpul necesar pentru a face sport. Ajuta la diminuarea celulitei si a circulatiei deficitare sangvine.

8 sedinte drenaj limfatic/luna

160 lei


4 sedinte drenaj limfatic/luna + 4 sedinte reflexoterapie/luna

240 lei


 

Centrul medical DELV
Corp de invidiat

ABONAMENT CORP DE INVIDIAT


Este solutia perfecta pentru persoanele care se confrunta cu probleme precum postura incorecta a corpului, kilogramele in plus, imunitatea scazuta, celulita sau picioarele umflate si obosite.

8 sedinte kinetoterapie/luna + 4 sedinte drenaj limfatic/luna

480 lei


8 sedinte kinetoterapie/luna + 4 sedinte drenaj limfatic + 4 sedinte reflexoterapie/luna

600 lei


Rasfat

ABONAMENT RASFAT


Acest abonament este recomandat celor care au nevoie de putina relaxare si rasfat dupa o saptamana grea de munca. Aromaterapia este recunoscuta pentru efectele ei benefice asupra sanatatii mintii si a corpului.

4 sedinte masaj coloana/luna + 4 sedinte reflexoterapie/luna

260 lei


4 sedinte masaj aromaterapie/luna + 4 sedinte reflexoterapie/luna

360 lei


Centrul medical DELV
Spate sanatos

ABONAMENT SPATE SANATOS


Este recomandat celor care au probleme cu spatele sau au sechele post-traumatice si vor sa reduca durerile musculare sau articulare, sa elimine mai usor toxinele din organism.

8 sedinte kinetoterapie/luna + 2 sedinte masaj coloana/luna

470 lei


12 sedinte kinetoterapie/luna + 4 sedinte masaj coloana/luna

740 lei


Fizio

ABONAMENT FIZIO


Este indispensabil pentru tratamentul afectiunilor reumatismale. Atenueaza durerile, previne sau diminueaza intepenerile articulare si restaureaza forta musculara in jurul articulatiilor.

10 sedinte laserterapie + 10 sedinte masaj segmentar

420 lei


10 sedinte a cate 4 proceduri fizioterapie la recomandarea medicului (curenti, laserterapie, magnetoterapie, unde scurte, baie galvanica) + 10% reducere la suplimentarea sedintelor

440 lei


Recuperare completa

ABONAMENT STARE DE BINE


Abonamentul benefic pentru sanatate, frumusete si relaxare! Recomandam acest abonament persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca starea de sanatate, sa aiba un corp frumos si totodata sa se rasfete.

8 sedinte kinetoterapie/luna + 4 sedinte masaj coloana/luna + 4 sedinte drenaj limfatic/luna

620 lei


12 sedinte kinetoterapie/luna + 4 sedinte masaj coloana/luna + 4 sedinte drenaj limfatic/luna + 4 sedinte reflexoterapie/luna

960 lei


Note:

  • durata unei sedinte de kinetoterapie este de 60-75 minute si se realizeaza sub indrumarea si supravegherea unui kinetoterapeut
  • durata unei sedinte de drenaj limfatic este de 30 minute. Este realizat cu aparatul BTL 6000 sub supravegherea unui asistent balneofiziokinetoterapeut
  • durata unei sedinte de reflexoterapie este de 40 minute si este realizat de un reflexoterapeut
  • durata unei sedinte de masaj coloana sau segmentar este de 30 minute si este realizat de un asistent balneofiziokinetoterapeut
  • durata unei sedinte de masaj aromaterapie este de 60 minute si este realizat de un asistent balneofiziokinetoterapeut
Centrul medical DELV
Programează-te acum!